Karácsonyi kínálatunk és Ünnepi nyitvatartás
2017.12.04. | Akasztói Horgászpark és Halascsárda
Élő hal: | |
Akasztói Szikiponty | 1 290 Ft/kg |
Tisztított, filézett hal*: | |
Akasztói Szikiponty tisztított | 1 800 Ft/kg |
Akasztói Szikiponty filézett, irdalt | 1 940 Ft/kg |
Akasztói Szikiponty vegyes belsőség | 5 200 Ft/kg |
Akasztói Szikiponty ikra | 5 200 Ft/kg |
Akasztói Szikiponty tej | 6 500 Ft/kg |
Akasztói Szikiponty nyak | 1 250 Ft/kg |
Akasztói Szikiponty farok | 800 Ft/kg |
Akasztói Szikiponty fej | 570 Ft/kg |
Akasztói Szikiponty csont | 570 Ft/kg |
Amur tisztított | 1 530 Ft/kg |
Amur filézett, irdalt | 1 720 Ft/kg |
Lénai tokhal tisztított (kb. 2,5-4 kg/db) | 4 200 Ft/kg |
Vágótok tisztított (kb. 2,5-4 kg/db) | 4 200 Ft/kg |
Halfilé: | |
Akasztói Szikiponty (irdalt, sózott) | 3 450 Ft/kg |
Amur (irdalt, sózott) | 2 950 Ft/kg |
Szürke harcsa filé, fagyasztott (készlet erejéig) | 6 960 Ft/kg |
Viza filé, fagyasztott (20 dkg/csomag) | 15 000 Ft/kg |
*Tisztított/filézett halaknál az ár nettó súlyra vonatkozik, ami az élő súly kb. 80%-a!
Tisztított hal: A halat pikkelyezik,
belezik.
Filézett hal: A halat pikkelyezik, belezik, filézik, továbbá az amur és ponty esetében a filét beirdalják.
Halászlé: | |
Akasztói hallé | 1 090 Ft |
Akasztói filézett ponty hallé | 1 890 Ft |
Akasztói filézett ponty hallé belsőséggel | 2 380 Ft |
Akasztói ponty hallé harcsa szeletekkel | 2 790 Ft |
Akasztói ponty hallé harcsa szeletekkel, belsőséggel | 2 750 Ft |
Gyufatészta | 380 Ft |
Halászlé hozzávalók: | |
Akasztói Szikiponty (irdalt, sózott) | 3 450 Ft/kg |
Hallé alaplé (pirospaprika nélkül) | 580 Ft/l |
Bajai gyufatészta (500g) | 550 Ft/cs |
Füstölt hal: | |
Füstölt Akasztói Szikiponty filé (melegfüstön készült) | 4 350 Ft/kg |
Rendelés leadása telefonon (06 20 550 5000) vagy személyesen:
Hal (tisztított, filé): december 22-én 16 óráig
Füstölt ponty: december 22-én 16 óráig
Halétel: december 23-án 16 óráig
Illetve a készlet erejéig.
Füstölt ponty: december 22-én 16 óráig
Halétel: december 23-án 16 óráig
Illetve a készlet erejéig.
Rendelés átvétele:
Hal (tisztított, filé): december 21-ig az étteremben
december 22-én és 23-án a rendezvényteremben 17 óráig
Halétel: étteremben december 24-én 12 óráig
Élő hal: horgászboltban december 24-én 10 óráig
december 22-én és 23-án a rendezvényteremben 17 óráig
Halétel: étteremben december 24-én 12 óráig
Élő hal: horgászboltban december 24-én 10 óráig
Csárda:
december 23.: 08:00 - 22:00
december 24.: 08:00 - 12:00*
december 25. - január 3.: ZÁRVA
január 4. (csütörtök): 11:00 - 21:00
január 5.: 08:00 - 21:00 |
Horgászpark:
december 23.: 08:00 - 15:00
december 24.: ZÁRVA
december 25. - január 3.: ZÁRVA
január 4.: 11:00 - 15:00
január 5.: 08:00 - 15:00 |
*December 24-én csak az előre megrendelt ételeket lehet átvenni
December 21–23-án korlátozott étlap:
December 21–23-án az ünnepi nyitvatartásunk miatt korlátozott étlappal várjuk Önöket:
- halételeink teljes kínálatukban, míg egyéb ételeink a készlet erejéig rendelhetőek.
- halételeink teljes kínálatukban, míg egyéb ételeink a készlet erejéig rendelhetőek.