Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálható, hogyan gondoskodunk az adatok védelméről.
x

Karácsonyi kínálatunk és Ünnepi nyitvatartás

<-Vissza a hírekhez

2017.12.04.  |  Akasztói Horgászpark és Halascsárda
 


Élő hal:  
Akasztói Szikiponty  1 290 Ft/kg
   
Tisztított, filézett hal*:  
Akasztói Szikiponty tisztított 1 800 Ft/kg
Akasztói Szikiponty filézett, irdalt  1 940 Ft/kg
Akasztói Szikiponty vegyes belsőség  5 200 Ft/kg
Akasztói Szikiponty ikra  5 200 Ft/kg
Akasztói Szikiponty tej  6 500 Ft/kg
Akasztói Szikiponty nyak  1 250 Ft/kg
Akasztói Szikiponty farok  800 Ft/kg
Akasztói Szikiponty fej  570 Ft/kg
Akasztói Szikiponty csont  570 Ft/kg
Amur tisztított 1 530 Ft/kg
Amur filézett, irdalt 1 720 Ft/kg
Lénai tokhal tisztított (kb. 2,5-4 kg/db) 4 200 Ft/kg
Vágótok tisztított (kb. 2,5-4 kg/db) 4 200 Ft/kg
  
Halfilé:  
Akasztói Szikiponty (irdalt, sózott)  3 450 Ft/kg
Amur (irdalt, sózott)  2 950 Ft/kg
Szürke harcsa filé, fagyasztott (készlet erejéig)  6 960 Ft/kg
Viza filé, fagyasztott (20 dkg/csomag)  15 000 Ft/kg

*Tisztított/filézett halaknál az ár nettó súlyra vonatkozik, ami az élő súly kb. 80%-a!

Tisztított hal: A halat pikkelyezik, belezik.
Filézett hal: A halat pikkelyezik, belezik, filézik, továbbá az amur és ponty esetében a filét beirdalják.




Halászlé:  
Akasztói hallé  1 090 Ft
Akasztói filézett ponty hallé 1 890 Ft
Akasztói filézett ponty hallé belsőséggel  2 380 Ft
Akasztói ponty hallé harcsa szeletekkel  2 790 Ft
Akasztói ponty hallé harcsa szeletekkel, belsőséggel  2 750 Ft
Gyufatészta  380 Ft
  
Halászlé hozzávalók:  
Akasztói Szikiponty (irdalt, sózott)  3 450 Ft/kg
Hallé alaplé (pirospaprika nélkül)  580 Ft/l
Bajai gyufatészta (500g)  550 Ft/cs
  
Füstölt hal:  
Füstölt Akasztói Szikiponty filé (melegfüstön készült)  4 350 Ft/kg
 
Rendelés leadása telefonon (06 20 550 5000) vagy személyesen:
Hal (tisztított, filé): december 22-én 16 óráig
Füstölt ponty: december 22-én 16 óráig
Halétel: december 23-án 16 óráig
Illetve a készlet erejéig.

Rendelés átvétele:
Hal (tisztított, filé): december 21-ig az étteremben
                               december 22-én és 23-án a rendezvényteremben 17 óráig
Halétel: étteremben december 24-én 12 óráig
Élő hal: horgászboltban december 24-én 10 óráig



Csárda: 
december 23.: 08:00 - 22:00
december 24.: 08:00 - 12:00*
december 25. - január 3.: ZÁRVA
január 4. (csütörtök): 11:00 - 21:00
január 5.: 08:00 - 21:00
Horgászpark: 
december 23.: 08:00 - 15:00
december 24.: ZÁRVA
december 25. - január 3.: ZÁRVA
január 4.: 11:00 - 15:00
január 5.: 08:00 - 15:00
*December 24-én csak az előre megrendelt ételeket lehet átvenni

December 21–23-án korlátozott étlap:
December 21–23-án az ünnepi nyitvatartásunk miatt korlátozott étlappal várjuk Önöket:
 - halételeink teljes kínálatukban, míg egyéb ételeink a készlet erejéig rendelhetőek.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!